Te ofrecemos un asesoramiento personalizado
WhatsApp: 626 977 225
Transporte gratis 
por compras superiores a 80€
(solo Península)

julio 8, 2017

Entrevista a la propietaria botiga

“Si portem la roba interior adeqüada, la roba exterior ens lluirà mes”

Va començar en un pis de la Soledat, venent les peces de tara de Vives Vidal, que en aquell temps es fabricava a Igualada. Hi vaig entrar a treballar després d’un any de viure a a Igualada i quan la Joana Vives es va jubilar, em vaig fer càrrec del negoci. Vàrem canviar del pis a la botiga, a principis del 2000, també a la Soledat, per estar més a l’abast de les  clientes.


Quina és la diferència entre una cotillaire i una venedora de roba interior?
En una botiga, la clienta agafa unes peces i passa per caixa. En canvi una cotillaire t’aconsella, avalua les teves necessitats i adapta el producte a la clienta.


És cert que la majoria de dones no coneixen la seva talla de sostenidors?
És ben cert. Moltes dones no saben que hi ha dues talles: la del contorn del tòrax i la mida de la copa. Cal elegir el contorn adient i la copa -A, B, C,  D….fins la K- que correspongui a la mida del pit. Les cotillaires assessorem molt bé.


Hi ha roba interior de festa i de cada dia?
Els fabricants fan peces de festa, de tot portar, esportives…. Si ens posem la roba interior adequada, la roba exterior ens lluirà  molt més i ens farà sentir més còmodes.


Què és Moda Íntima Natural?
Una botiga on oferim un producte amb la màxima qualitat i disseny. Amb diferents teixits que provenen de l’elaboració de matèries naturals com són el 100% cotó, el cotó egipci, el cotó merciaritzat, el cotó orgànic, el fil d’Escòcia, el fil de soja…

 
Què és el fil de soja?
És un teixit molt suau que dóna a la pell els beneficis de la proteïna de soja. Té un efecte absorbent que elimina la humitat i la sensació de mullat. És desodorant, antibacterià, antial·lèrgic i antifúngic, ideal per a la zona íntima.

 
És molt car?
No, gens. Si tens en compte la relació qualitat preu i que la fabricació es fa a Catalunya, doncs no.


Continueu sent Outlett?
Tenim  marques que ens porten restes de col·leccions, però la nostra botiga no està orientada únicament a l’outlett, sinó a tota mena de peces i marques de moda, de qualitat i d’actualitat i, si és necessari, adaptem a les clientes.


Veig molts pijames i vestits de bany.
Tenim bates, pijames, roba interior masculina i femenina, vestits de bany…. però el nostre fort és la cotilleria. A més en ser cotillaires  disposem de sostenidors i peces de bany per a tot tipus de necessitats (com per a pròtesi de mama).

 
A quin ventall d’edats us dirigiu?
Des de les adolescents que necessiten la seva primera peça fins a les persones grans. Aconsellem quina és la millor opció per a cada cas. De fet no és qüestió d’edat. La moda íntima ha ampliat molt el seu ventall d’ofertes.

 
Veu la botiga fora de la Soledat?
No. Penso que la botiga està al seu lloc just. Formem part del barri i tothom ens coneix. Aquí podem atendre millor a les nostres clientes i em facilitat el accés (abans havies de pujar escales). Amb aparcament gratuït a les zones blanques i al Vapor cremat.

 
A Igualada la crisi està durant. Si avui fos a fer, tornaria a muntar el negoci?
Sense cap dubte. A Igualada falten empreses on la gent pugui treballar com abans  i per això costa sortir de la crisi. Ara sembla que es torna ha valorar la fabricació feta aquí. Els igualadins i els anoiencs, sempre han  apreciat molt la qualitat i les botigues que  la oferim sempre hi tindrem futur.

Dirección: C/ Soledat, 16, Igualada
Phone: 93 804 42 95
Email: tienda@lacorseteria.com
Abierto: de LU a VI, de 10h a 14:00 y de 17h a 20:00
Sabados mañana solo de 10h a 14h
Phone: Whatsapp: 626977225
© La Corsetería - La Corsetería, lencería, corsetería, especialistas en tallas grandes
whatsappusercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram